Over ons

Een onafhankelijk advies op maat is wat wij bieden. Wij zorgen ervoor dat uw verzekeringen aansluiten bij uw wensen en behoeften.

Wie zijn wij

Hendriks Assurantiën is actief in het begeleiden en adviseren op het gebied van verzekeringen. Wij bemiddelen voor diverse verzekeraars. Dit betekent dat wij voor u een vergelijk kunnen maken tussen verzekeraars en hun producten, en u kunnen adviseren welke producten het beste bij uw situatie aansluiten. Uiteraard houdt onze dienstverlening niet op bij het tekenen van het aanvraagformulier.

Wij houden voor u altijd het totale overzicht op uw verzekeringspakket, en zullen u ondersteunen bij het up to date houden van uw verzekeringen, het behandelen en afwikkelen van uw schades en het vaststellen van de verzekerde waarde van uw bezittingen. Dit geldt zowel voor particulieren, als midden en kleinbedrijf.

Onze werkwijze

Als intermediair verplichten wij ons om uw belangen te behartigen. Continuïteit is daarbij een sleutelwoord, wat voor ons erg belangrijk is. Wij hebben bewust geen personeel, maar werken al sinds 2005 samen met Anac BackOffice te Eindhoven. Daar zijn meer dan 30 mensen werkzaam welke mede uw belangen zullen behartigen, als wij afwezig zijn, of op dat moment reeds in gesprek, op een afspraak, enz. In de communicatie rondom uw verzekeringen kunt u dus te maken krijgen met Anac BackOffice. Zij beschikken over de nodige kennis en informatie, en kunnen u altijd helpen, en anders altijd de zaak naar ons terug koppelen.

Waarom kiezen voor Hendriks Assurantien Langenboom?

Wij gaan voor een totaal-advisering en staan u bij in het maken van de juiste keuzes. Als totaal-leverancier zorgen wij ervoor dat uw verzekeringen up-to-date blijven en dat uw risico's afgedekt zijn.

Advies op maat

Samen bespreken wij uw situatie en maken wij voor u een uitgebreide risicoanalyse. Na uw gesprek ontvangt u een gedetailleerd en onafhankelijk advies.

Direct contact

U kunt ons telefonisch van maandag tot donderdag bereiken tussen 9.00 en 17.30 uur, op vrijdag tot 17.00 uur. Ook op zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 9.00 en 13.00 uur.

Onafhankelijk advies

Wij hebben geen enkele productieverplichting en zijn onafhankelijk in onze advisering zodat wij uw belangen op een goede wijze behartigen.